Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Переваги використання сироватки молочної та її компонентів у виробництві продуктів для харчування дітей(2022) Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаСироватка молочна має численні харчові переваги та застосування в технологіях молочних, молоковмісних та інших харчових продуктів, в тому числі призначених для харчування дітей. Однак, потенційні переваги цього продукту для здоров'я очевидні та здебільшого вивчені для дорослих споживачів. Таким чином, необхідні детальні дослідження, у тому числі і клінічні, що підтверджують позитивний вплив властивостей сироваткових білків для здоров’я дітей.Документ Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертів(2021) Швайко, Роман Васильович; Кириченко, Оксана Василівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБезвідходні технології з максимальним використанням корисних компонентів, що входять до складу вторинної молочної сировини є актуальним для харчової промисловості.Документ Перспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертів(2020) Богданова, Валерія Юріївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаОтже, незважаючи на наявність наукової інформації та досліджень про склад, харчову цінність та технології переробки молочної сироватки, перспективним є пошук шляхів удосконалення технології молочних десертів на основі сироватки з метою покращення органолептичних та функціональних властивостей готових продуктів.