Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Переваги використання сироватки молочної та її компонентів у виробництві продуктів для харчування дітей
    (2022) Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Сироватка молочна має численні харчові переваги та застосування в технологіях молочних, молоковмісних та інших харчових продуктів, в тому числі призначених для харчування дітей. Однак, потенційні переваги цього продукту для здоров'я очевидні та здебільшого вивчені для дорослих споживачів. Таким чином, необхідні детальні дослідження, у тому числі і клінічні, що підтверджують позитивний вплив властивостей сироваткових білків для здоров’я дітей.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертів
    (2021) Швайко, Роман Васильович; Кириченко, Оксана Василівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Безвідходні технології з максимальним використанням корисних компонентів, що входять до складу вторинної молочної сировини є актуальним для харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертів
    (2020) Богданова, Валерія Юріївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Отже, незважаючи на наявність наукової інформації та досліджень про склад, харчову цінність та технології переробки молочної сироватки, перспективним є пошук шляхів удосконалення технології молочних десертів на основі сироватки з метою покращення органолептичних та функціональних властивостей готових продуктів.