Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро Ігорович
    Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: development of a meat product that will have increased biological value by adding rapeseed to the recipe.
  • Ескіз
    Документ
    Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів
    (2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро Ігорович
    Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.