Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ М’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення(2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро ІгоровичМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: development of a meat product that will have increased biological value by adding rapeseed to the recipe.Документ Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів(2021) Галенко, Олег Олександрович; Баран, Дмитро ІгоровичМета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.