Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні аспекти створення натуральних харчових барвників із плодоовочевої сировини(2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр СеменовичДокумент Перспективи використання листя шпинатудля створення натуральних харчових барвників(2022) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Пшенічна, Ганна АндріївнаУ роботі розглянуто створення хлорофілвмісного екстракту.Запропоновано використання листя шпинату. Цей вибір зумовлений тим, що шпинат є джерелом функціональних біологічно активних речовин і збагачені цією пігментною речовиною. The creation of chlorophyll-containing extract is considered in the work. The use of spinach leaves is offered. This choice is due to the fact that spinach is a source of functional biologically active substances and enriched with this pigment.Документ Удосконалення технологій натуральних харчових барвників хлорофілового ряду(2022) Пшенічна, Ганна Андріївна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаУ роботі розглянуто створення хлорофілвмісного екстракту.Запропоновано використання листя шпинату. Цей вибір зумовлений тим, що шпинат є джерелом функціональних біологічно активних речовин і збагачені цією пігментною речовиною. The creation of chlorophyll-containing extract is considered in the work. The use of spinach leaves is offered. This choice is due to the fact that spinach is a source of functional biologically active substances and enriched with this pigment.