Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Гарячі солодкі страви спеціального призначення
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Сьогодення диктує нагальне питання з можливості поєднання якісного оздоровчого харчування в умовах реалій закладів ресторанного господарства, у яких відсутній широкий асортимент страв, систем спеціального призначення (для людей, які потребують особливого раціону харчування). Present dictates the urgent question of how to match food quality in terms of health institutions realities restaurant business, which is not a wide range of dishes of special purpose (for people who need a special diet).
  • Ескіз
    Документ
    Технологія фондану - традиції та інновації
    (2014) Гавриш, Андрій Володимирович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
    Fondant au chocolat - відомий французький десерт, який все більш набуває популяризації в закладах ресторанного господарства всього світу. Фондан винайшли у 1981 році в провінції Обрак, в Авейроні, який знаходиться в самому центрі Франції. Автором десерту став знаменитий французький шеф-кухар ресторану Лагійоль, володар 3 зірок Мішлена, вищої кулінарної нагороди, Мішель Брас. Над створенням фондану шеф-кухар разом із своїми підлеглими працював більше двох років. Головною задачею та ідеєю було створення страви, яка б була ніжною та рідкою усередині, а також хрусткою і «бісквітною» зовні. Fondant au chocolat - famous French dessert that becomes increasingly popularization institutions in restaurants around the world. Fondan invented in 1981 in the province of Aubrac in Aveyroni, which is located in the heart of France. The author was the famous French dessert chef Lahiyol, the owner 3 Michelin stars, the highest culinary awards, Michel Bras. On the creation fondanu chef with his subordinates worked more than two years. The main goal and the idea was to create a dish, what would be soft and liquid inside, and crispy and "biscuit" outside.