Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності(2023) Богдан, Олександр Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПредметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу зі спіруліною» (із додаванням 5, 10, 15, 20 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.Документ Підвищення біологічної цінності овочевих страв(2023) Богдан, Олександр Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПредметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу з нутом» (із заміною 30, 40, 50, 60 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.