Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Формування якості хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційних рослинних інгредієнтів
    (2014) Бончак, Інна Василівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Сформовано органолептичні, фізико-хімічні показники якості і стійкість до черствіння хлібобулочних виробів з порошком капусти, насінням кунжуту та льону, що перевищують контрольний зразок. Оптимізовані дозування нетрадиційної рослинної сировини дозволили збагатити хімічний склад і підвищити харчову цінність нових виробів. Formed organoleptic, physico-chemical parameters of quality and resistance to cherstvenie bakery cabbage powder, sesame seeds and flax in excess of the reference sample. Optimized dosing of alternative plant material was allowed to enrich the chemical composition and increase the nutritional value of new products.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування рослинних порошків у технології хлібобулочних виробів
    (2014) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Бончак, Інна Василівна
    Використання порошку з капусти, насіння льону та кунжуту у технології хлібобулочних виробів позитивно впливає на реологічні властивості тіста та якість готового хліба: покращення газоутворення в тісті, органолептичних і фізико-хімічних показників якості, сприяє підвищенню виходу виробів, а також розширює сировинну базу.