Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади(2014) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра ІллівнаПротягом останніх років ринок кондитерських виробів стабільно розвивається і зростають обсяги виробництва продукції та розширюється її асортимент. Цьому сприяють новітні технології як традиційних, так і нових кондитерських виробів, а також впровадження на виробництвах високопродуктивного технологічного обладнання.Документ Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових мас(2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Замовна, Богдана; Кохан, Олена ОлександрівнаПри створенні збивної структури цукеркових мас, найбільш раціональними є поєднаннями гідроколоїдів желатин - гуміарабік, при виробництві неглазурованих помадних цукерок перспективним є комбінація гідроколоїдів геланова камедь-гуміарабік.