Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив фізико-механічних властивостей пакувальних матеріалів на технологічні процеси пакування(2016) Пригодій, Денис Віталійович; Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин ВікторовичТемпература взаємодіючих поверхонь впливає на значення коефіцієнта тертя, але цей вплив найбільше проявляться при температурах які наближаються то температур пластифікації полімерних матеріалів. Для кожного окремого випадку впливи однакових температур будуть різними, але зміна температури в діапазоні від 25 до 60°С не буде мати критичного впливу на технологічні процеси формування упаковки. The temperature of interacting surfaces affects the coefficient of friction but this effect is most manifest at temperatures approaching the temperature plasticizing polymeric materials. For each case the same temperature effects will be different, but the change in temperature ranging from 25 to 60 ° C will have a critical impact on the processes of formation of the package.Документ Фізико-хімічні методи підготовки до фасування споживчої тари, матеріалів і продукції(2014) Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Юхно, Михайло Іванович; Костюк, Володимир СтепановичСукупність фізичних і хімічних методів, що використовуються у процесах підготовки скляних, жерстяних банок і пляшок, плівкових або комбінованих матеріалів, з яких формуються "м'які" упаковки тощо, дозволяють наблизитися до виконання третьої умови відомої формули, яка стосується забезпечення довготермінового зберігання продукції, а саме: "...стерилізований продукт в стерильних умовах фасується у стерильну тару...". Поєднання цих трьох вимог відноситься до значної кількості видів продукції і їх досягнення потребує не менш значних технологічних і енергетичних зусиль, ніж у тих випадках, коли теплова обробка стосується фасованої і герметизованої продукції. Однак ці два вказаних напрямки мають подібні складові процесів. The combination of physical and chemical methods used in the process of preparing glass, cans and bottles, plastic or composite materials, which are formed "soft" packing, etc., can come close to the performance of the third condition known formula relating to ensuring the long-term storage, namely: "... sterilized product is packaged under sterile conditions in a sterile container ...". The combination of these three requirements apply to multiple products and their achievements are no less significant technological effort and energy than when cooking regard packed and pressurized products. However, these two areas have similar these components processes.