Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавок
    (2017) Ярошенко, І.; Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    З метою розробки ідеальної методики та апаратурного оснащення для процесу екстрагування виноградних вичавок було досліджено влив різноманітних фізичних факторів на внутрішній та зовнішній масообмін та механізм вилучення водорозчинних сухих речовин. In order to develop an ideal technique and equipment for the extraction of grape excrements, an influx of various physical factors on the internal and external mass transfer and the mechanism of extracting water-soluble dry substances was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивні методи консервування харчових продуктів
    (2013) Лесечко, О. А.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович
    Зроблено аналіз сучасних способів та обладнання для консервування рослинної сировини. Наведено переваги асептичного консервування для збільшення асортименту і обсягу виробництва продукції. The analysis of modern methods and equipment for preserving plant material. Shows the benefits of aseptic canning to increase the range and volume of production.