Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми збагаченого вершкового масла(2011) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНаведено результати досліджень впливу порошку із моркви холодного розпилювального сушіння на дисперсність плазми вершкового масла. Показано переваги використання порошку холодного розпилювального сушіння при виробництві збагаченого вершкового масла. The results of studies of carrot powder spray drying cold plasma dispersion butter. Priorities have been set use of cold spray drying the powder in the manufacture of butter enriched.Документ Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла(2013) Жмура, Ірина; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаПроведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.Документ Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаМетодом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.Документ Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.(2009) Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаМетодами рентгеноструктурного аналізу та диференціальної скануючої калориметрії досліджено вплив порошку із моркви кріогенного сушіння на жирову фазу збагаченого вершкового масла. X-ray diffraction and differential scanning calorimetry study the effect of carrot freeze-drying the powder modifications occurring in the fat phase enriched butter.Документ Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення(2005) Сіндікаєва, Н. В.; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаДосліджено вплив порошків із моркви різних способів сушіння на зміни показників структури збагаченого вершкового масла та виявлено вплив добавок на накопичення продуктів окиснення при зберіганні готового продукту. The influence of different powders carrot drying indicators change the structure of enriched butter. The effect of additives on oxidative processes powders during storage ready products.Документ Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла(2012) Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана МиколаївнаМорква відрізняється значним вмістом каротиноїдів. Вони містять вітамін А, радіопротекторні властивості, проявляють антитоксичну дію. Внесення порошку із моркви покращує смакові властивості продукту. Carrot has a significant content of carotenoids. They contain vitamin A, have radioprotective properties and exhibit antitoxic action. Adding carrot powder improves the taste of the product.