Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Факторно - цільовий аналіз технологічного комплексу молокозаводу в умовах невизначеності(2015) Власенко, Лідія Олександрівна; Кронг (Довженко), Євгенія ВолодимирівнаВ результаті проведення факторно-цільового аналізу технологічного комплексу молокозаводу були виявлені цілі функціонування технологічного комплексу, та фактори що впливають на досягнення поставлених цілей. As a result of factorial analysis-based milk processing facility have been identified targets functioning technological complex, and factors affecting the achievement of goals.Документ Особливості проведення моделювання для технологічного комплексу молокозаводу в умовах невизначеності(2014) Власенко, Лідія Олександрівна; Кронг (Довженко), Євгенія ВолодимирівнаДля оптимального та ефективного керування технологічним комплексом необхідно проводити математичне моделювання на основі сценарного підходу. При цьому сценарії розвитку ситуацій роботи технологічного комплексу повинні враховувати деякі особливості: наявність великої кількості невизначеностей; неперервно-періодичний тип ; багатоасортиментність виробництва; сезонність; переробку сировини, що швидко псується; її різні якісні показники та ін.Документ Особливості використання сценарно-цільового підходу для управління технологічними комплексами неперервно-періодичного типу(2013) Власенко, Лідія ОлександрівнаУ доповіді представлені результати системного аналізу на основі сценарно-цільового підходу при управлінні технологічними комплексами неперервно-періодичного типу. The results of systematic analysis on the basis of scenario-targeted approach for processing complex continuous-periodic type.Документ Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості(2012) Власенко, Лідія Олександрівна; Архангельська, Ксенія СергіївнаПредставлені результати використання сценарного підхода для оптимального керування технологічними комплексами харчового виробництва, зокрема одно- та багатоасортиментних. Сharacteristics of using the scenario approach for optimal control of Food Processing Facility, in particular single- and many-assortment departments are considered in the thesis.