Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 17
  • Ескіз
    Документ
    Фірмовий стиль як невід’ємна складова іміджу готелю
    (2013) Мурак, Оксана Юріївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Створюючи власний стиль готель забезпечує собі цілий ряд переваг: допомагає клієнтам швидко орієнтуватися у потоці інформації, знижує витрати на формування комунікацій, забезпечує досягнення необхідної ємності всієї реклами та інших засобів маркетингових комунікацій готелю, сприяє підвищенню корпоративного духу, об’єднує персонал, позитивно впливає на естетичні почуття клієнтів та персоналу і загальний естетичний рівень готелю. Creating your own style hotel offers a number of advantages: it helps customers to quickly navigate the flow of information, reduces the formation of Communications achieves the necessary capacity of all advertising and other marketing communications tools hotel promotes corporate spirit, uniting staff, positively affects aesthetic sense of customers and staff and overall aesthetic level of the hotel.
  • Ескіз
    Документ
    «Ресторан майбутнього» - унікальна ідея для бізнесу
    (2013) Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    «Ресторан майбутнього» - це сукупність інноваційних технологій та власних креативних думок, за допомогою яких можна створити нове, нетрадиційне, цікаве й популярне місце для відпочинку. "Restaurant of the Future" - a combination of innovative technologies and their creative ideas, with which you can create a new, unconventional, interesting and popular place for recreation.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи впровадження універсального дизайну в готелях
    (2015) Хронюк, Тетяна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Сучасні тенденції світової соціалізації висувають нові вимоги до сервісного обслуговування людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, як неохопленого повним спектром послуг сегмента споживачів. Насамперед, стає актуальним питання поглиблення і зміни процесу переходу від «гостинних послуг» до «гостинності для всіх» у готельному господарстві.
  • Ескіз
    Документ
    Сімейний відпочинок та послуги для дітей у відомих мережах готелів світу
    (2015) Любачевська, Надія Сергіївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Для більшості батьків сімейний відпочинок з дітьми є важливою і емоційно насиченою подією. Саме тому готелі, які хочуть залучити й утримати даний сегмент аудиторії, роблять кроки, завдяки яким подорожі для батьків з дітьми стануть набагато простішими й комфортнішими. For most parents family vacation with children is an important and emotionally intense event. Therefore, hotels that want to attract and retain this segment of the audience, are taking steps that make travel for parents with children will be much easier and more comfortable.
  • Ескіз
    Документ
    Ресурсозберігаючі технології в готелях
    (2015) Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Ресурсозберігаючі технології включають в себе використання вторинних ресурсів, утилізацію відходів, а також замкнуту систему водозабезпечення і т. п. Дозволяють економити природні ресурси і уникати забруднення навколишнього середовища. Resource-saving technologies include the use of secondary resources, waste management and water supply closed system and so on. P. Saves natural resources and avoid pollution.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні технології в управлінні готелем
    (2015) Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Інформаційні технології змінили не тільки спосіб роботи - вони змінили спосіб ділового стратегічного мислення. Етапи інноваційної модернізації господарських процесів багато в чому були визначені еволюційними формами, що лежать в основі трансформацій інформаційних технологій, ефективністю їх впровадження в економічні відносини, величиною їх економічного ефекту. Information technologies have changed not only the way to work - they changed the way business strategic thinking. Stages innovative modernization of business processes largely by evolutionary forms underlying transformation of information technology, the efficiency of their implementation in economic relations, the size of their economic effect.
  • Ескіз
    Документ
    Аромотехнології у готельно-ресторанному бізнесі
    (2015) Попенко, Віола Олегівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    З кожними роками та десятиліттями людство показує своє прагнення до розвитку. На межі XX-XXI століть суспільство вступило в інноваційну добу, яка характеризується швидким зростанням змін у всіх сферах суспільного життя. Як всім відомо основними причинами вивчення та введення інновацій у підприємствах готельно-ресторанного господарства є: представлення унікальних послуг, посилення конкурентної боротьби та намагання одержати на ринку конкурентні переваги та максимізувати прибуток; зростання попиту споживачів; забезпечення престижу підприємства та швидке вирішення проблем, що можуть виникнути на підприємстві . With every years and decades humanity shows its commitment to development. At the turn of XX-XXI centuries, society has entered into an innovative day, which is characterized by rapid growth changes in all spheres of public life. As we all know the main reasons for studying and innovation in the business of hotel and restaurant management are presenting unique services, increased competition and efforts to obtain a competitive advantage in the market and maximize profits; increased consumer demand; providing enterprise prestige and quick solutions to problems that may arise in the enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Зміна клімату і туризм
    (2014) Біла, Катерина Василівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Клімат є ключовим ресурсом для туризму і туристичний сектор особливо чутливо реагує на зміни клімату та глобального потепління, багато з яких уже відчутні. Зростаюче міжнародне занепокоєння щодо швидких темпів зміни клімату на нашій планеті, а також наслідків, що відображаються на навколишньому середовищі, населенні та їх господарській діяльності, стало очевидним.
  • Ескіз
    Документ
    Тімбілдінг як дієва складова мотивації персоналу на підприємстві ГРГ
    (2014) Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Керівникам підприємств ГРГ доводиться докладати чимало енергії і витрачати дорогоцінний час на те, щоб об'єднати трудовий колектив у єдину команду та мотивувати її на досягнення високих результатів. Адже від того, яка атмосфера панує в колективі буде безпосередньо залежати успішність функціонування чи то готелю, чи то ресторану, а отже й закладу в цілому. Kerіvnikam of companies GnRH brought dokladati Chima energії i vitrachati dorogotsіnny hour for those dwellers ob'єdnati labor collective of the team that have єdinu motivuvati її on dosyagnennya rezultatіv temple. Aje od of yak atmosphere panuє in kolektivі Buda bezposeredno zalezhati uspіshnіst funktsіonuvannya that Gothel chi, chi is the restaurant and otzhe second mortgages in tsіlomu.
  • Ескіз
    Документ
    Віртуальна база практики підготовки кадрів для готелів
    (2014) Кулішова, Марина Юріївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Готельний бізнес є основною складовою туристичної галузі України. Розвиток внутрішнього та міжнародного туризму значною мірою пов'язаний з рівнем матеріально-технічної бази туристичних підприємств, розгалуженістю та різноманітністю їх мережі, якістю та обсягом послуг, пропонованих готельним господарством. Hospitality is the main component of the tourism industry in Ukraine. Development of domestic and international tourism is largely related to the level of material and technical base of tourism enterprises, branching and variety of network quality and quantity of services offered by the hotel industry.