Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінювання стійкості виробничих конструкцій закладів готельно-ресторанного господарства до впливу негативних факторів нестандартних ситуацій(2015) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр ВасильовичВ роботі проведено дослідження методу розрахунку величини надлишкового тиску, який може створюватися при згорянні газо-пароповітряних сумішей у приміщеннях об’єктів готельно-ресторанних комплексів, що дозволяє завчасно визначати наслідки можливих несприятливих або нестандартних ситуацій і своєчасно вживати конструктивно-технічні заходи щодо їх попередження або мінімізації. This paper studied the method of calculation of the excess pressure that may be generated during the combustion of gas-vapor mixture in the premises of hotel and restaurant complex, which allows to determine in advance the consequences of possible adverse or unusual situations and take timely structural and technical measures to prevent or minimization.Документ Дослідження змісту основних змін та новацій нового нормативно-правового акта «Кодекс цивільного захисту України»(2015) Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія ВалеріївнаВ роботі проведено аналіз основних змін нормативно-правового акту: «Кодекс цивільного захисту України». Визначено основні завдання і обов’язки підприємців з організації та здійснення заходів з цивільного захисту. In this paper analyzes the major changes of the legal act: "Code of Civil Defense of Ukraine". The main tasks and responsibilities of business organization and activities of civil protection.Документ Особливості реагування на надзвичайні ситуації керівництва малих підприємствах(2015) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр ВасильовичВ роботі проаналізовано особливості організації цивільного захисту на малих підприємствах. Порядок дій керівництва у разі виникнення надзвичайних ситуацій. This paper analyzes the features of civil protection in small businesses. Management procedures in case of emergency.