Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Білкові рослинні натуральні добавки(2014) Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина ЛьвівнаЩавнат - багаторічна культура, міжвидовий гібрид щавлю тянь-шанського та шпинату англійського, створена українськими вченими у відділі нових культур Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка НАН України. Ця культура увібрала в себе високу врожайність, ранню стиглість, морозостійкість (коренева системане пошкоджується навіть при - 2 5 . - 3 0 °С, коли грунт не вкритий снігом). За вмістом протеїну і вітамінів щавнат посідає одне з перших місць серед овочевих та кормових рослин. Багаторічні дослідження показали, що щавнат можна широко використовувати, як харчову, кормову, енергетичну, технічну та лікарську рослину. Schavnat - perennial crops, interspecific hybrid sorrel Tien Shan and English spinach, created by Ukrainian scientists in the department of new crops National Botanic Garden of them. MM Grishko National Academy of Sciences of Ukraine. This culture absorbed high yield, early maturity, frost (root systemane damaged even at - 2 5. - 3 0 ° C, when the soil is not covered with snow). by protein and vitamins schavnat is one of the first places among the vegetables and feed roslyn.Bahatorichni studies have shown that schavnat can be widely use as food, feed, energy, technical and medical plant.Документ Перспективи використання щавнатного порошку для збагачення продуктів харчування зокрема виробів із січеної маси(2014) Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина ЛьвівнаПравильно приготувати страву - максимально зберегти цілющий склад поживних речовин, які є будівельним матеріалом нашого організму, підвищити імунітет людини для протистояння несприятливим чинникам навколишнього середовища. Недостатнє споживання жирів, білків, вуглеводів, макро- і мікроелементів, вітамінів в першу чергу призводить до порушення обмінних процесів в організмі, послаблення функцій природного самозахисту. Properly cook - to preserve healthful nutritional composition substances that are the building blocks of the body, improve human immunity to withstand adverse environmental factors. Insufficient consumption of fats, proteins, carbohydrates, macro- and micronutrients, especially vitamin leads to disruption of metabolic processes in the body, easing functions natural self-defense.Документ Використання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванні(2014) Польовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина ЛьвівнаВнаслідок постійного зростання кількості захворювань на рак, ожиріння, діабет у світі все гострішою стає необхідність у відкриті та дослідженні нових джерел харчування. В їх основу покладені основні речовини, необхідні для повноцінної життєдіяльності людського організму:жири, білки, вуглеводи,макро- та мікроелементи, вітаміни. Due to continuous growth in the number of cancer, obesity, diabetes the world is becoming more acute need for open and exploring new sources food. At their heart are the main substances necessary for full functioning of the human body: fat, protein, carbohydrates, and macro- trace elements and vitamins.