Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Йогурт на основі козячого молока для дитячого харчування
    (2021) Вінярська, Владислава Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Виробництво йогуртів для дітей з козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодки, дозволить розширити асортимент кисломолочної продукції, сприятиме раціональному використанню природно-сировинних ресурсів, а також отриманню високоякісних продуктів з оптимальною харчовою і біологічною цінністю. Production of yogurts for children from goat's milk, enriched with iodine casein and licorice root syrup, will expand the range of fermented milk products, promote the rational use of natural resources, as well as obtaining high quality products with optimal nutritional and biological value.