Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Йогурт на основі козячого молока для дитячого харчування
    (2021) Вінярська, Владислава Вікторівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Виробництво йогуртів для дітей з козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодки, дозволить розширити асортимент кисломолочної продукції, сприятиме раціональному використанню природно-сировинних ресурсів, а також отриманню високоякісних продуктів з оптимальною харчовою і біологічною цінністю. Production of yogurts for children from goat's milk, enriched with iodine casein and licorice root syrup, will expand the range of fermented milk products, promote the rational use of natural resources, as well as obtaining high quality products with optimal nutritional and biological value.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання фізичних способів обробки для збільшення виробництва зернових культур
    (2018) Михальська, Ліліана Михайлівна; Горб’як, Ольга; Вінярська, Владислава Вікторівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Янюк, Тетяна Іванівна
    Встановлено, що фізичні методи обробки зернових культур можуть бути успішно застосовані для підвищення врожайності та переробки зерна, але реальне промислове використання цих методів наштовхується на проблеми, пов’язані з розробленням і впровадженням дослідних установок. It is set that the physical methods of treatment of grain-crops can be successfully applied for the increase of the grain productivity and processing but the industrial use of these methods is real comes across the problems related to development and introduction of pilot plants.