Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Формування функціонально-технологічних властивостей макаронних виробів з використанням топінамбуру(2014) Гальчук, Віталій Олегович; Шаповалова, Наталія ПетрівнаМакаронні вироби відносяться до продуктів масового вжитку, і попит на них досить стабільний. Макаронні вироби є консервованим тістом з пшеничної муки спеціального помелу. Вони мають високу поживну цінність, хорошу засвоюваність, швидко розварюються, добре транспортуються і зберігаються. Pasta refer to the products of mass consumption and the demand for them is quite stable. Pasta is canned bean flour with a special meal. They have a high nutritional value, good absorption, quickly boiled soft, well transported and stored.