Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Хіміко-технологічні показники м'яса перепелів та перспективи його використання
    (2014) Шевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хайдер, Аль-Хашимі; Єленець, Юлія Анатоліївна; Гармаш, Дмитро Вікторович
    Розроблена технологія фаршированих запечених перепелів з бальзаміком, може бути використана не тільки в закладах кулінарії, айв промислових масштабах. Оскільки даний продукт характеризується високою якістю і оригінальністю, тому він користуватиметься широким попитом у споживачів. На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень було подано заявки на патенти України. The technology stuffed roasted quail with balsamic vinegar can be used not only in cooking schools, Ive an industrial scale. Since this product has high quality and originality, so he will use in great demand among consumers. On the basis of theoretical and experimental studies were filed patent applications Ukraine.