Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив параметрів середовища на тепло перенесення при випіканні пшеничного хліба
    (2014) Германчук, Андрій Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Найбільш енерговитратною ділянкою хлібопекарського виробництва є випікання. Тому удосконалення пічних агрегатів - актуальна науково-технічна проблема, для вирішення якої необхідно провести дослідження процесів, які відбуваються в печі, на основі яких розробити енергозберігаючі технології. The most energy-intensive production area of the bakery is baking. Therefore, improving the ovens - the current scientific and technological problems, whose solution is necessary to study the processes taking place in the oven on which to develop energy-saving technology.