Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Експертна системи для оптимального керування утфельним вакуум-апаратом періодичної дії
    (2014) Глущенко, Маргарита Сергіївна; Проскурка, Євген Сергійович
    Продуктове відділення, до складу якого входять утфельні вакуум-апарати на цукровому заводі є кінцевою ланкою у виробництві цукру і від них в великій мірі залежить якість готового продукту. Тому при управлінні утфельним вакуум-апаратом для підвищення якості готового продукту пропонується використовувати експертну систему (ЕС) на основі прецедентного підходу.
  • Ескіз
    Документ
    Створення бази знань експертної системи для оптимального керування утфельними вакуум-апаратами періодичної дії
    (2014) Глущенко, Маргарита Сергіївна; Проскурка, Євген Сергійович
    Розробка експертної системи для оптимального керування технологічним процесом є актуальною задачею для автоматизації, а у випадку процесів в утфельних вакуум-апаратах періодичної дії ця задача набуває особливої уваги, оскільки утфельні вакуум-апарати є кінцевими ланками у виробництві цукру і від них в великій мірі залежить якість готового продукту. Development of expert system for optimal process control is an important task for automation, as in the case of processes in Fillmass vacuum apparatus Batch This problem is of particular note because Fillmass vacuum pans is the final link in the production of sugar and are to a large extent depends on the quality finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційна підтримка інженерних рішень в технологічних процесах сушіння та очищення харчових продуктів
    (2014) Глущенко, Маргарита Сергіївна; Бовт, Максим Максимович; Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна Василівна
    Конструкції сушильних апаратів залежать від масштабів виробництва і властивостей матеріалу, сушіння в яких проводиться під атмосферним тиском або під вакуумом, при цьому матеріал може знаходитись у стані спокою, переміщатися або перемішуватися. Designs dryers depend on scale and material properties, drying which is performed under atmospheric pressure or under vacuum, and the material may be in a state of rest, move or stir.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування нових підходів до управління цукровим заводом
    (2012) Глущенко, Маргарита Сергіївна
    Удосконалення та вирішення екологічних і економічних проблем цукрової промисловості може на всіх рівнях процесу виробництва цукру від поля до споживача. Поліпшення окремих одиниць продукції складе вирішувати свої спільні проблеми і виробництва цукру.