Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Амінокислотний склад сирників на основі МБК(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.Документ Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини. The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.