Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва желейного мармеладу(2024) Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблена рецептура желейного мармеладу на пектині у складі якого частково проведена заміна цукру білого кристалічного на мальтозну патоку, вуглеводний склад якої дозволяє варіювати солодкість готових виробів та перешкоджає кристалізації мармеладу протягом всього терміну придатностіДокумент Розроблення фруктово-ягідного мармеладу спеціального призначення(2022) Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено фруктово-ягідний мармелад з додаванням ягід червоної смородини, що дозволяє зменшити кількість внесеного в рецептурну суміш цукру, а також повністю замінити його цукрозамінниками без погіршення консистенції виробу.A fruit and berry marmalade with the addition of red currant berries has been developed, which allows to reduce the amount of sugar introduced into the recipe mixture, as well as to completely replace it with sugar substitutes without worsening the consistency of the productДокумент Розроблення нових видів йогуртів антиоксидантної дії(2012) Гойко, Ірина Юріївна; Івасенко, Інна АнатоліївнаОбґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини, плодів глоду криваво-червоного та сиропу плодів лимоннику китайського для виробництва йогуртів антиоксидантної дії. Розроблено рецептуру йогуртів, визначено вміст аскорбінової кислоти та біофлавоноїдів у готовому продукті. The appropriateness of functional ingredients - pectin extract and rose hips, hawthorn berries, blood-red fruit syrup Chinese lemon yogurt for the production of antioxidant action.A recipe yoghurt, to determine the content of ascorbic acid and bioflavonoids in the finished product.