Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ «Вулична їжа» як сучасна гастрономічна тенденція(2015) Цимбалиста, Ольга; Голікова, Тетяна ПетрівнаРозвиток «вуличної їжі» дає поштовх розвитку внутрішнього туризму, що є актуальним сьогодні в умовах низької платоспроможності населення, гастрономічному та винному туризму. The development of "street food" gives a boost to domestic tourism, which is so important in low solvency of the population, gastronomic and wine tourism.Документ Самореалізація студента-першокурсника(2013) Польовик, Володимир Вікторович; Голікова, Тетяна ПетрівнаУ результаті проведення заходів цілеспрямовані дії куратора здійснюють вирішальний внесок до інтелектуального збагачення та здобуття нових знань, розумінь, закріплення виховання у студента стійких морально-етичних позицій. As a result of measures targeted action curator exercise a decisive contribution to the intellectual enrichment and new knowledge, understandings, consolidating student education in sustainable ethical positions.Документ Використання дикорослої сировини в технології макаронних виробів(2015) Голікова, Тетяна ПетрівнаМакаронні вироби є широко вживаними і популярними продуктами харчування в Україні і світі. Проте, вони є незбалансованим продуктом за хімічним складом, оскільки пересичені вуглеводами (містять близько 70 % крохмалю) і збіднені на білок (9...10 %), містять низький вміст вітамінів, мінеральних речовин. Pasta is commonly used and popular food in Ukraine and the world. However, they are a product of unbalanced chemical composition as supersaturated carbohydrates (containing about 70% starch) and depleted protein (9 ... 10%) have low content of vitamins, minerals.Документ Макаронні вироби підвищеної біологічної цінності(2012) Голікова, Тетяна ПетрівнаВиготовлення макаронних виробів з сухим яєчним білком матиме значний соціальний ефект за рахунок забезпечення населення виробами підвищеної біологічної цінності. Такі вироби можна рекомендувати в закладах ресторанного господарства, в тому числі для дитячого меню в якості супових засипок, для приготування других страв та десертів. Production of dry pasta with egg white will have a significant social impact by providing the population with products of high biological value. Such products can recommend restaurants in institutions, including the children's menu as soup zasypok for preparing main dishes and desserts.Документ Аналіз та перспективи розвитку туристично- рекреаційної галузі Львівщини(2015) Мурак, Оксана Юріївна; Голікова, Тетяна ПетрівнаНа сучасному етапі туризм набуває не просто масового характеру, а стає однією з провідних галузей світового господарства. Кожна країна, регіон, місто намагаються пропагувати та популяризувати свою туристичну привабливість. At this stage, tourism becomes not just massive, and is one of the leading sectors of the world economy. Each country, region, city trying to promote and sell your tourist attraction.Документ Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі(2014) Вакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаШоколад - кондитерський виріб на основі масла какао, що є продуктом переробки какао-бобів, багатих теоброміном і кофеїном. За рахунок вироблення гормону ендорфіну шоколад дає відчуття щастя і благополуччя. Chocolate - confection based on cocoa butter, which is a product of processing cocoa beans rich in theobromine and caffeine. Due to the hormone endorphin chocolate gives a feeling of happiness and well-being.Документ Дослідження впливу маринадів на втрату ваги у м'ясі(2014) Таценко, Олексій; Голікова, Тетяна ПетрівнаПід час теплового обробляння спостерігається зменшення ваги м'яса, що суттєво впливає на його поживну цінність і виробничі втрати. Максимальні втрати у вазі м'яса характерні для смаженої яловичини.Документ Кисломолочні продукти Болгарії(2014) Недялков, Олександр А.; Голікова, Тетяна ПетрівнаБільше 2 млрд. людей в світі споживають кисломолочні продукти , вироблені з оригінальної болгарської закваски. Цей унікальний продукт експортується в Канаду, Японію, Китай, Фінляндію і інші країни. У роботі надана характеристика основних кисломолочних продуктів Болгарії і їх роль у здоровому харчуванні. More than 2 billion. People worldwide consume dairy products made from the original Bulgarian starters. This unique product is exported to Canada, Japan, China, Finland and other countries. In this paper, the characteristics of the main dairy products Bulgaria and their role in a healthy diet.Документ SPA-послуги як складові лікувально-профілактичного туризму(2014) Дещенко, Рузана; Голікова, Тетяна ПетрівнаРинок SPA послуг у світі знаходиться на стадії швидкого розвитку. У боротьбі за масового споживача провідні готелі і курорти світу стали на шлях переорієнтації і змушені диверсифікувати свій продукт, щоб виходити на нові сегменти споживчого ринку. Актуальним стає питання про розширення послуг SPA-центрів при готелях у відповідь на сучасні світові тенденції. Це допоможе урізноманітнити асортимент додаткових послуг готелю, в подальшому дозволить залучати клієнтів в низький сезон і поліпшити імідж підприємства.Документ Використання житньо-солодового екстракту у виробництві хліба(2013) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна ПетрівнаДосліджено використання житньо- солодового екстракту у виробництві хліба. Встановлено, що внесення екстракту й ферментного препарату амілолітичної дії сприяє збільшенню масової частки декстринів. Показано, що внаслідок внесення екстракту й ферментного препарату відбувається перерозподіл співвідношення вільної та зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. The possibility of rye-malt extract using in bread producing has been investigated. It has been installed that addition in dough of rye-malt extract and enzymatic additive leads to increasing of total content of dextrin in bread and prolong the term of bread storage.