Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства(2016) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Сидор, Василь МихайловичВ умовах жорсткої конкуренції серед сучасних виробників якість пива повинна повністю задовольняти вимоги споживача щодо смаку та аромату напою, хмельової приємної гіркоти та кольору, пінистості, стійкості піни та самого напою під час зберігання, а встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє контролювати якість на всіх стадіях його виробництва та забезпечувати широкий асортимент сортів пива. In a competitive environment among modern manufacturers of quality beer must fully meet the requirements of the consumer's taste and aroma of the drink, Hmeljova pleasant bitterness and color pinystosti, the stability of the foam and of the beverage during storage and installation of mini breweries in institutions restaurant industry allows to control quality at all stages of production and provide a wide range of beers.Документ Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства(2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаСучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.Документ Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозі(2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаМатеріали присвячені дослідженням особливостей структури фруктово-ягідних начинок на сахарозі, глюкозі та фруктозі. Наведені результати реологічних досліджень на ротаційному віскозиметрі у вигляді реологічних кривих, з яких отримано значення в’язкості для різних етапів цілісності структури начинок. Встановлено посилення драглів на фруктозі та глюкозі у порівнянні з сахарозою. Materials devoted to the study of the structure, fruit and berry fillings for sucrose, glucose and fructose. The results of rheological studies on a rotary viscometer as rheological curves, of which the viscosity is obtained for the different phase’s integrity of the structure of fillings. Established strengthening jelly with fructose and glucose compared to sucrose.Документ Виховання патріотизму у студентської молоді(2013) Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаПобудова і розвиток держави як цивілізованого члена світового товариства неможлива без патріотичного виховання її громадян. Construction and development of the country as a civilized member of a world society is impossible without the patriotic education of its citizens.Документ Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства(2015) Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаПроведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."Документ Сервіс як соціальне явище(2015) Міщенко, Вікторія Валеріївна; Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаСучасна сфера послуг має якості, властиві всім основним соціальним інститутам, а крім того, її розвиток стає одним з важливих показників, що визначають якість життя суспільства та індивіда. «Споживання - це використання корисних властивостей, предметів, процесів, завдяки яким вони набувають характеру блага. Modern service industry has the qualities inherent in all major social institutions, and in addition, its development is one of the important factors that determine the quality of society and the individual. "Consumption - the use of mineral properties, objects, processes by which they acquire the character of good.Документ Соуси емульсійного типу на основі фіто-олійних напівфабрикатів(2014) Параскун, Тетяна; Лявинець, Георгій Михайлович; Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаСтруктура харчування людства є одним із головних показників рівня розвитку та благополуччя держави. Аналіз сучасного стану харчування населення України показує, що навіть при достатній забезпеченості продовольчими ресурсами, задовольнити потребу необхідними нутрієнтами - доволі складна задача, оскільки кількість їжі, її хімічний склад, харчова та енергетична цінності знаходяться в дисбалансі. Structure of human nutrition is one of the main indicators of development and prosperity of the state. Analysis of the current state of nutrition Ukraine shows that even with sufficient availability of food resources necessary to meet the needs nutrients - a rather difficult task, because the amount of food, its chemical composition, food and energy values are in imbalance.Документ Сировина для виробництва безглютенового пива(2014) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Іванов, Тарас ВасильовичВ останні роки у всьому світі значно виріс сектор безглютенової продукції. Це пов'язано зі збільшенням кількості людей, хворих на целіакію, яка виникає при вживанні в їжу білка глютену, котрий міститься в основному в зернах пшениці, рису, ячменю. In recent years around the world has grown sector gluten-free products. This due to the increasing number of people with celiac disease, which occurs when eating the protein gluten, which is found mainly in wheat, rice and barley.Документ Нетрадиційна сировина для виробництва пива(2014) Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаВикористання у міні-пивоварінні несолоджених матеріалів дозволяє, з однієї сторони, знизити матеріальні затрати на сировину, а з іншої — значно розширити різноманітність та асортимент напоїв, що випускаються, покращуючи при цьому їх харчову цінність. Використання різної несолодженої сировини і різних кількостях сприяє створенню нових відтінків смаку і не впливає на якість та безпеку пива. Це потребує певного корегування режимів виробництва пива, але не викликає технологічних проблем, що призведе до розширення асортименту сортів пива, профіль смаку і аромату яких суттєво відрізняється від профілю пива, отриманого з 100 %-го світлого солоду. Using the mini-brewing nesolodzhenyh material allows, on the one hand, lower raw material costs, on the other - to expand the diversity and range of drinks produced, thus improving their nutritional value. The use of different materials and different nesolodzhenoyi quantities helps create new flavors and does not affect the quality and safety of beer. This requires some adjustment modes beer production, but does not cause technical problems, leading to diversification beers, taste and flavor profile which is significantly different from the profile of the beer derived from 100% pale malt.Документ Феномен свободи волі особистості(2014) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Кітов, Микола ГригоровичПроблема свободи є актуальною філософською проблемою буття людини. Чи властива людині свобода волі, чи має індивід свободу вибору, чи, навпаки, всі його дії, наміри обумовлені зовнішніми обставинами, завжди детерміновані - ці питання завжди хвилювали людство. The problem of freedom is relevant philosophical problem of human existence. Is it peculiar to man free will, whether individual freedom of choice, or, on the contrary, all his actions, intentions due to external circumstances, always determined - these issues have always troubled humanity.