Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Математична модель процесу ферментативного розріджування крохмалю
    (2012) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Одним з найважливіших технологічних процесів виробництва цукристих крохмалепродуктів є гідроліз крохмалю, який на сьогодні здійснюють за допомогою амілолітичних ферментів. One of the most important technological processes of production of starch products sugary is the hydrolysis of starch, which today is carried out using enzymes.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив харчових добавок на реологічні властивості клейстерів набухаючого крохмалю
    (2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Великий вплив на якість кінцевого продукту має якість висхідної сировини. При виробництві харчових концентратів десертних страв, важливою складовою є крохмаль. Зокрема використовується крохмаль модифікований — набухаючий. Отримують його шляхом волого-термічної обробки суспензії, або шляхом екструзії нативного крохмалю. Great influence on the quality of the final product has quality rising raw material. In the production of food concentrates desserts, is an important component of starch. In particular, using modified starch - swelling. Get it by wet-heat treatment suspension, or by extrusion of native starch.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання і фазовий аналіз нативного і кріомодифікованого кукурудзяного крохмалю
    (2014) Данілевич, Олександра В.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Літвяк, Владімір Владіміровіч
    На сьогодні в світі спостерігається значний попит на модифіковані крохмалепродукти. Застосування різних способів обробки (фізичних, хімічних, біологічних) нативного крохмалю дозволяє істотно змінити його будову і властивості. Одним із перспективних способів цілеспрямованої зміни властивостей крохмалю є кріомодифікація. Today in the world there is a high demand for modified starch. The use of different methods of treatment (physical, chemical, biological) of native starch can significantly alter its structure and properties. One of the promising methods of purposeful changes in the properties of starch are kriomodyfikatsiya.
  • Ескіз
    Документ
    Харчоконцентрати десертних страв оздоровчо-профілактичного призначення на основі набухаючого крохмалю
    (2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    В більшості випадків, представлені на ринку харчоконцентрати десертних страв (киселі, муси, пудинги і т.п.), для приготування з них готових страв потребують додаткових витрат праці та часу на розчинення, варіння, охолодження. При цьому термічна обробка суміші (використання окропу, кип'ятіння) негативно впливає на термолабільні біологічно активні сполуки (вітаміни і т.п.) фруктового наповнювача та призводить до їх часткового або повного руйнування. In most cases on the market food concentrates desserts (jelly, mousses, puddings, etc.), making them ready meals require additional labor and time for dissolution, cooking, cooling. In this case, the heat treatment of the mixture (use boiling water, boiling) negatively affect the thermally labile bioactive compounds (vitamins, etc.) and fruit filler leads to partial or complete destruction.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження взаємодії полісахаридів крохмалю та пектину з кверцетином
    (2014) Данилевич, Олександра В.; Парняков, Олексій Сергійович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Проведені дослідження показали можливість отримання водорозчинних комплексів кверцетину шляхом його сорбції на полісахаридах, що відкриває перспективи створення Р-вітамінних харчових добавок оздоровчої дії. Внаслідок сорбції полісахаридами полегшується транспорт флавоноїдів і забезпечується їх збереженість. Studies have shown the possibility of water-soluble complexes of quercetin by its adsorption on polysaccharide that offers the prospect of creating P-vitamin dietary supplements improving performance. Because sorption polysaccharide facilitated transport of flavonoids and ensured their survival.
  • Ескіз
    Документ
    Продукти ферментативної модифікації крохмалю та їх застосування
    (2003) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Кузнєцова, Інга Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи інтенсифікації процесу ферментативного гідролізу крохмалю
    (2004) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво рідких цукропродуктів із крохмалевмісної сировини
    (2004) Кузнєцова, Інга Володимирівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна