Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Різання багатошарових харчових продуктів(2013) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичОсновна особливість різання багатошарових матеріалів - залежність зусилля різання та якості процесу від: розміщення шарів матеріалу відносно руху леза; конструкцій леза та основи, на якій знаходиться матеріал; способу фіксації матеріалу при різанні. The main feature of multilayer cutting materials - dependence cutting efforts and the quality of the process: placing layers of material relative movement of the blade; blade designs and the basis on which the material; the method of fixing material when cutting.Документ Різання багатошарових матеріалів(2014) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичВ харчовій та фармацевтичній промисловості різанням обробляються багато багатошарових матеріалів. Це стебла та листя рослин, овочі з міцною оболонкою, хліб зі скоринкою, м'ясо з жилами та кісткою. Пакувальні матеріали теж можуть бути багатошарові, наприклад, полімерні плівки, гофрований картон, ПЕТ - пляшки, пакети для напоїв. В таких матеріалах тонкий міцний шар міцно зв'язаний з менш міцною основою. In the food and pharmaceutical industries machining handled many multi-layered materials. This stems and leaves of plants, vegetables with a solid shell, with a crust of bread, meat with veins and bones. Packaging materials can also be layered, such as polymer films, corrugated cardboard, PET - bottles, bags for drinks. In these materials the thin solid layer is firmly bonded to a less solid foundation.Документ Різання багатошарових матеріалів(2014) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичМета досліджень - встановити закономірності та раціональні способи різання багатошарових матеріалів. The purpose of research - to establish patterns and rational ways of cutting multilayer materials.