Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив низькотемпературного зберігання на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин(2018) Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті досліджено вплив низьких температур на структуру молочно-білкових концентратів зі сколотин. The article analyzes the influence of low temperatures on the structure of milk-protein concentrates of buttermilk.Документ Антиоксидантна активність молочно-білкових концентратів з ягідними пюре(2017) Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі досліджено інтегральну антиоксидантну активність молочно-білкових концентратів з пюре журавлини та калини. In this work the integral antioxidant activity of milk-protein concentrates with cranberry and viburnum puree is investigated.Документ Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини. The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.Документ Ягоди журавлини як перспективна сировина для виробництва продуктів спеціального призначення(2016) Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті доведено доцільність використання журавлини при виготовлені білкових концентратів та копреципітатів. The article proves the expediency of using cranberries for the production of protein concentrates and coprecipitates.