Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»
    (2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна Леонідівна
    У статті наведено розрахунок амінокислотного скору білків сирників «Різдвяні».
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників
    (2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна Леонідівна
    В роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад сирників на основі МБК
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія сирників на основі молочно-білкових концентратів
    (2017) Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі представлено загальний хімічний сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною, вказано їх амінокислотний склад та його збалансованість. The paper presents a general chemical composition of cheesecakes based on a milk-protein concentrate with cranberry, their amino acid composition and its balance are indicated.