Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»(2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаУ статті наведено розрахунок амінокислотного скору білків сирників «Різдвяні».Документ Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників(2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаВ роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.Документ Амінокислотний склад сирників на основі МБК(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.Документ Технологія сирників на основі молочно-білкових концентратів(2017) Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі представлено загальний хімічний сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною, вказано їх амінокислотний склад та його збалансованість. The paper presents a general chemical composition of cheesecakes based on a milk-protein concentrate with cranberry, their amino acid composition and its balance are indicated.