Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Ягоди калини як перспективна сировина для виробництва продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин(2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна ОлександрівнаУ статті доведено перспективність використання ягід калини у технології продуктів з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин.Документ Амінокислотний скор білків сирників «Різдвяні»(2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаУ статті наведено розрахунок амінокислотного скору білків сирників «Різдвяні».Документ Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні(2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія АндріївнаУ статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.Документ Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста(2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Зорін, Микита ІгоровичУ статті доведено доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста.Документ Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів(2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Буряк, Дар'я ОлександрівнаУ статті доведено доцільність використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів.Документ Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини(2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Кравченко, Тамара Василівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі окреслено перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини.Документ Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатів(2020) Буряк, Дар'я Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі доведено доцільність використання манго в технології оздоблювальних напівфабрикатів.Документ Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників(2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаВ роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.Документ Перспективи використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру(2020) Юрченко, Дарина Юріївна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі доведено доцільність використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру.Документ Дослідження впливу синтетичних барвників на пружність пісочного тіста(2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна ОлександрівнаВ роботі наведено результати експериментальних досліджень при моделюванні впливу барвників на пружність тістової маси пісочного тіста.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »