Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Математична модель процесу ферментативного розріджування крохмалю
    (2012) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Одним з найважливіших технологічних процесів виробництва цукристих крохмалепродуктів є гідроліз крохмалю, який на сьогодні здійснюють за допомогою амілолітичних ферментів. One of the most important technological processes of production of starch products sugary is the hydrolysis of starch, which today is carried out using enzymes.
  • Ескіз
    Документ
    Використання мальтодекстрину у виробництві харчових продуктів
    (2013) Грабовська, Олена Вячеславівна; Подобій, Олена Валеріївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
    Досліджено властивість мальтодекстринів, розроблено технологію драглеутворюючих мальтодекстринів. Запропоновано варіанти використання мальтодекстринів у виробництві низькокалорійних продуктів. Investigated property maltodextrin developed technology tagliotelli maltodextrin. Variants of use maltodextrin in the production of low-calorie products.
  • Ескіз
    Документ
    Продукти ферментативної модифікації крохмалю та їх застосування
    (2003) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Кузнєцова, Інга Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи інтенсифікації процесу ферментативного гідролізу крохмалю
    (2004) Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна