Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення можливості застосування шроту з насіння соняшника при виготовленні здобного печива(2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Гуленко, Анастасія МихайлівнаНаведено результати визначення органолептичних та фізико-хімічних показників здобного печива з дозуванням шроту насіння соняшника в кількості 5 %, 10 % і 20% від маси пшеничного борошна. The results of determination of sensory and physico-chemical parameters of cookies with the dosage of sunflower seeds grist in the amount of 5%, 10%, 20% by weight of wheat flour are presented.Документ Перспективи розроблення безбілкового печива(2019) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна; Богатирьова, Єлизавета ВалеріївнаНаведено розробки низькобілкового печива без застосування структуроутворювачів та з застосуванням структуроутворювачів (карбоксиметилцелюлоза та камідь гуара). The developments of low-protein cookies without using of structure builders and with using of structure builders (carboxymethyl cellulose and guar gum) are given.Документ Інноваційна технологія низькобілкового печива для хворих на фенілкетонурію(2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія ЮріївнаНаведено результати визначення структурних показників тіста, фізико-хімічних показників низькобілкового печива, розрахунку кількості фенілаланіну. The results of the determination of dough structural indicators and physico-chemical indicators of low-protein cookies are given, amount of phenylalanine is calculated.Документ Розроблення бісквітних виробів спеціального дієтичного призначення як перспективний напрямок розширення асортименту кондитерської продукції(2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаНаведено інформацію про обсяги виготовлення кондитерських виробів в різних регіонах світу. Представлено технологію бісквітів на різних цукрозаміниках. Визначено їх органолептичні показники. The information on the amount of confectionery production in different regions of the world is given. The technology of biscuits with different sugar substitutes is presented. Sensory properties of the biscuits are determined.Документ Перспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листів(2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир ЄрофійовичЗапропоновано використовувати мікрохвильове випромінювання для інтенсифікації термооброблення вафельних листів з гречаного борошна. Using of microwave radiation is proposed to intensify the heat treatment of wafer sheets made from buckwheat flour.Документ Цукровий діабет, розроблення і збільшення виробництва кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет – актуальні завдання кондитерської галузі(2015) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроведено аналіз кількості хворих на цукровий діабет в світі та визначено ймовірне збільшення їх кількості. Розроблено ряд борошняних кондитерських виробів з застосуванням цукрозамінників поліолів. Визначено їх глікемічний індекс і калорійність. It has been conducted the analysis of the number of diabetics in the world and identified the likely increase of their number. It has been developed a number of pastry products with the use of sweeteners polyols. It has been determined their glycemic index and calorie content.Документ Розробка затяжного печива, збагаченого харчовими волокнами і білковими компонентами(2016) Попова, Дар`я Олександрівна; Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаСеред усіх видів борошняних кондитерських виробів затяжне печиво найбільше відповідає вимогам нутріціології щодо вмісту макро- і мікронутрієнтів, однак в його хімічному складі відчувається дефіцит харчових волокон та білків. Among all types of pastry products prolonged biscuits meets most threpsology contents of macro- and micronutrients, but its chemical composition is a shortage of dietary fiber and protein.Документ Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та фенілкетонурію(2012) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаҐрунтуючись на результатах проведених досліджень розроблено та затверджено 20 рецептур на печиво, кекси, бісквіти. Новизна технічних рішень підтверджена 8 патентами України. Based on the results of the studies developed and approved 20 recipes for cookies, muffins, biscuits. The novelty of technical solutions is confirmed by 8 patents of Ukraine.Документ Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет(2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаЗа результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет. The results of the researches new technologies muffins for patients with celiac disease and diabetes.Документ Бісквіти з фруктозою та цукрозамінниками-поліолами для харчування дітей(2014) Абрамова, Асьят Георгіївна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаНа теперішній час одним з найбільш розповсюджених ендокринних захворювань є цукровий діабет. Цукровий діабет - це хронічне захворювання, що характеризується абсолютним або част-ковим дефіцитом вироблення підшлунковою залозою гормону інсулі-ну. Близько 3 % населення Землі страждають на цукровий діабет. В Україні зареєстровано 1,3 млн. хворих, серед яких 8 тис. дітей. Згідно зі статистичними даними до 2025 р. в Україні кількість дітей хворих на цукровий діабет зросте до 9400 чол. Currently one of the most common endocrine diseases is diabetes. Diabetes - a chronic disease characterized by absolute or part-deficit-term production of the pancreas hormone Insula-on. About 3% of the population suffer from diabetes. Ukraine has registered 1.3 million. Patients, including 8 thousand. Children. According to statistics up to 2025 in Ukraine the number of children with diabetes will increase to 9400 people ..