Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні технології в ресторанній справі(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговуванняДокумент Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послугиДокумент Екологічні готелі - підприємства готельної індустрії(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено характеристику та переваги відпочинку в екологічних готелях. Сharacteristics and benefits of recreation in ecological hotels were conducted