Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Молекулярна куxня як новітня теxнологія в закладаx ресторанного господарства(2023) Пересада, Катерина Сергіївна; Дулька, Ольга СтепанівнаПроаналізовано основні напрямки молекулярних технологій для забезпечення потреб споживачів в екстравагантних та неординарних технологіях, що задовольнять вимоги всіх любителів вишуканих страв. The main directions of molecular technologies are analyzed to meet the needs of consumers in extravagant and extraordinary technologies that will satisfy the requirements of all lovers of exquisite dishes.Документ Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства(2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.Документ Розробка інноваційної технології ферментованого напою комбуча для крафтових підприємств закладів ресторанного господарства(2022) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена БроніславівнаПроаналізовані перспективи виробництва ферментованого напою комбуча, як крафтового напою для закладів ресторанного господарства. The prospects for the production of fermented drink kombucha as a craft drink for restaurants are analyzed.