Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошку із паприки у виробництві масляних сумішей
    (2014) Карпенко, Анна; Дуля, Марія О.; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Розроблено солону масляну суміш збагачену комплексом фізіологічно функціональних інгредієнтів паприки із високими смаковими властивостями. Встановлено, що внесення обраної добавки сприяє зменшенню кількості рідкого жиру виділеного структурою продукту із одночасним формуванням пластичної консистенції. A salt oil blend enriched complex physiologically functional ingredients paprika with high taste properties. It was established that the introduction of selected additives reduces the amount of liquid fat selected product structure of the simultaneous formation of plastic consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикату
    (2014) Галецька, Оксана Вікторівна; Дуля, Марія О.; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    На підставі проведених досліджень показано позитивний вплив обраних раціональних масових часток рослинних інгредієнтів на органолептичні та фізико-хімічні показники якості збагаченого вершкового крему. On the basis of studies have shown the positive impact of selected mass fraction of rational herbal ingredients on the organoleptic and physico-chemical indicators of the quality of enriched butter cream.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна оцінка якості вершкового масла, збагаченого порошком із моркви
    (2013) Дуля, Марія О.
    Зроблено оцінку вершкового масла, збагаченого порошком із моркви. Assessment made ​​of butter, enriched powder of carrots.