Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості(2022) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком. Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.Документ Роль планування діяльності підприємств в умовах війни(2022) Дунда, Світлана Петрівна; Борисов, Денис ОлеговичРозглянуто роль планування діяльності підприємств в умовах війни. Відзначено, що планування підвищує ймовірність досягнення цілей, сприяє сформувати стратегічне бачення, коригує вектор розвитку організації, спрямовує та координує зусилля та дії. The role of planning the activities of enterprises in the conditions of war is considered. It is noted that planning increases the probability of achieving goals, helps to form a strategic vision, adjusts the vector of the organization's development, directs and coordinates efforts and actions.Документ Проблеми підприємств молочної промисловості в умовах війни(2022) Дунда, Світлана Петрівна; Борисов, Денис ОлеговичРозглянуто основні проблеми функціонування підприємств молочної промисловості в умовах війни. Особлива увага приділена державній підтримці таких підприємств щодо створення умов для їх діяльності для забезпечення продовольчої безпеки країни. The main problems of the functioning of dairy industry enterprises in wartime conditions are considered. Special attention is paid to the state support of such enterprises in order to create conditions for their activities to ensure the country's food security.Документ Тенденції розвитку підприємств пивоварної галузі(2022) Дунда, Світлана Петрівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Болотіна, Ірина МиколаївнаРозглянуто основні ринкові тренди розвитку підприємств пивоварної галузі: зростання споживання та випуску безалкогольного пива, збільшення частки пива у кегах та банках. Основою успішної реалізації продукту є актуальний асортимент, фінансова стійкість підприємств і системний бренд-маркетинг. The main market trends of the development of enterprises in the brewing industry were considered: growth in consumption and production of non-alcoholic beer, increase in the share of beer in kegs and cans. The basis of successful product implementation is an up-to-date assortment, financial stability of enterprises and systematic brand marketing.Документ Ресурсний потенціал як основа розвитку підприємства(2014) Дунда, Світлана ПетрівнаОдним із напрямів розвитку підприємства є підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу, оскільки він є засобом для отримання максимального прибутку і підвищення конкурентоспроможності. Ресурсний потенціал - це можливості ресурсів, що можуть бути приведені в дію у процесі виробництва. Його суб'єктна складова визначається інтелектуальними та морально-етичними якостями персоналу, досвідом, знаннями, традиціями. Об'єктна складова - це всі види ресурсів, наявні на підприємстві. One of the goals of the company is to improve use of resources, because it is a means for maximize profits and increase competitiveness. Resource potential - is the possibility of resources that can be brought into action in the course of production. His subjective component is defined intellectual and moral ethical qualities of staff, expertise, knowledge and traditions. Object component - all kinds of resources available in the enterprise.Документ Науково-технічний розвиток підприємств харчової промисловості(2014) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто стан технічного розвитку підприємств харчової промисловості. Визначено основні джерела та напрями інвестування підприємств харчової промисловості. The state of technical development of the food industry. The main sources of investment and direction of the food industry.Документ Якість сировини як фактор забезпечення розвитку хлібопекарних підприємств(2013) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто проблеми забезпечення хлібопекарних підприємств якісним борошном як основним видом сировини. Рассмотрены проблемы обеспечения хдебопекарных предприятий качественной мукой как основным видом сырья. The problems of bakeries quality flour as the main type of material are considered.Документ Стан розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим(2011) Дунда, Світлана ПетрівнаВизначено напрямок розвитку хлібопекарних підприємств та вплив факторів зовнішнього середовища на нього. Determined the direction of bakeries and impact of environmental factors on it.Документ Консультування як ресурс для забезпечення стратегічного розвитку підприємства(2006) Дунда, Світлана ПетрівнаЦя стаття про управління знаннями та консалтинг як стратегічних ресурсах. This article is about Knowledge Management and Consulting as strategic resources.Документ Місце інформації в забезпеченні ефективної діяльності підприємства(2012) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто джерела виникнення інформації підприємства. Визначено вплив інформаційних ресурсів на ефективністьдіяльності підприємства. Sources of the companies information are considered. The influence of information resources on the efficiency of the enterprise are defined.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »