Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Якість сировини як фактор забезпечення розвитку хлібопекарних підприємств(2013) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглянуто проблеми забезпечення хлібопекарних підприємств якісним борошном як основним видом сировини. Рассмотрены проблемы обеспечения хдебопекарных предприятий качественной мукой как основным видом сырья. The problems of bakeries quality flour as the main type of material are considered.Документ Стан розвитку хлібопекарних підприємств АР Крим(2011) Дунда, Світлана ПетрівнаВизначено напрямок розвитку хлібопекарних підприємств та вплив факторів зовнішнього середовища на нього. Determined the direction of bakeries and impact of environmental factors on it.Документ Вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток хлібопекарних підприємств(2011) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглядається вплив факторів зовнішнього середовища на розвиток хлібопекарних підприємствДокумент Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств(2011) Дунда, Світлана ПетрівнаРозглядаються борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств. Miller considers the enterprise as a factor of bakeries.