Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Формування конкурентних переваг на підприємстві(2019) Союк, Таїсія Василівна; Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі обґрунтовано, що концепція формування конкурентних переваг на підприємстві має включати розробку нових переваг та поглиблювати вже існуючі. Ефективне їх використання забезпечить суб’єкту господарювання стійкі позиції на ринку в довгостроковому періоді. The paper substantiates that the concept of forming competitive advantages in the enterprise should include the development of new benefits and deepen existing ones. Their effective use will provide the entity with stable market positions in the long run.Документ Конкурентоспроможність персоналу як стратегічний напрям розвитку підприємств(2018) Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено методи оцінки рівня конкурентоспроможності персоналу. Визначено особливості персоналу як об’єкта стратегічного управління. Methods of assessing the level of competitiveness of personnel are investigated in this work. The features of the personnel as the object of strategic management are determined.Документ Інноваційний розвиток підприємств харчової промисловості як запорука зростання їх конкурентоспроможності(2001) Пєтухова, Ольга Михайлівна; Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено вплив інноваційного розвитку вітчизняних підприємств харчової промисловості на рівень їх конкурентоспроможності. Визначено перспективні напрями активізації інноваційної діяльності. This paper investigates the impact of innovative development of domestic food industry to the level of their competitiveness. Perspective directions of innovative activity stirring.