Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Моніторинг якості стисненого повітря - шлях до підвищення ефективності виробництва(2015) Якимчук, Микола Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій БолеславовичВідповідно до вимог якості очищення стисненого повітря, що використовується в харчовій промисловості, встановлено, що в сучасних технологічних лініях виробництва харчових продуктів потрібно проводити моніторинг його якості. According to the requirements of quality cleaning of compressed air used in the food industry, found that modern technological lines of food production need to monitor its quality.Документ Параметричні моделі технологічних процесів харчових виробництв(2013) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій БолеславовичПрийняття оптимальних рішень в логістичному управлінні потоковими процесами ґрунтується на оцінці величини загальних логістичних витрат. Це зумовлено єдністю та взаємозалежністю матеріальних, енергетичних, фінансових та інформаційних потоків, що виявляються у механізмі їх взаємовідображення: фінансовий та інформаційний потоки у логістичній системі, з одного боку, є відображенням видових форм матеріального потоку, а з іншого - засобом регулювання відхилень параметрів матеріального потоку від оптимальних. This is due to the unity and interdependence of material, energy, financial and information flows found in the mechanism of vzayemovidobrazhennya: financial and information flows in the logistics system, on the one hand, a reflection of specific forms of material flow, and the other - a means of regulating the flow of material deviations options best of.Документ Технології «активного пакування» для харчової промисловості(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій Болеславович; Олішевський, Валентин Вікторович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Хоменко, Юлія ОлександрівнаСучасний стан харчової промисловості та інноваційні напрями розвитку харчових технологій спрямовані на підвищення якості харчових продуктів та гармонізації заходів щодо збереження продуктів із урахуванням їх показників якості і безпечності. The current state of the food industry and innovative areas of food technology aimed at improving food quality and harmonization measures to preserve the products with regard to their quality and safety indicators.Документ Наукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару(2014) Токарчук, Сергій Володимирович; Захаревич, Валерій БолеславовичТехнічна система створюється для задоволення певних потреб людини і служить активним засобом в її цілеспрямованій діяльності. У процесі роботи будь-якої машини вирішують проблеми різної складності. Причиною виникнення проблеми є розбіжність між бажаним і дійсним результатом при невідомих шляхах подолання цієї розбіжності (невідповідності). The technical system is created to meet specific human needs and is the active agent in its purposeful activity. In the process, any machines which solve problems of varying complexity. The cause of problem is the discrepancy between desired and actual results in unknown ways overcome this discrepancy (discrepancy).Документ Модульне проектування машин для пакування в'язко-пластичних харчових продуктів у споживчу тару(2014) Токарчук, Сергій Володимирович; Захаревич, Валерій Болеславович; Гавва, Олександр МиколайовичСтворення машин для пакування в'язко-пластичної продукції потребує розробки загальної методики аналізу та синтезу технологічних і конструктивних схем такого обладнання. Основою такої методики є застосування певного алгоритму вибору структури пакувальної машини та наукове обґрунтування вибору і реалізації критеріїв ефективності. The creation of machines for packaging visco-plastic product requires developing a common methodology for analysis and synthesis of technological and structural schemes such equipment. The basis of this method is the use of an algorithm for selecting the structure packing machine and the scientific rationale for the choice and implementation of performance criteria.Документ Дослідження ефективності очисної дії реагентів в нанорозмірному стані в процесі попередньої дефекації дифузійного соку(2014) Пушанко, Микола Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій БолеславовичФормування якісних показників білого цукру залежить в першу чергу від якості сировини (цукрових буряків), яка в свою чергу суттєво впливає на перебіг технологічних процесів в екстракційному, сокоочисному відділеннях та на станції кристалізації. Особливістю одержання цукру з бурякової сировини є протікання технологічних процесів в багатокомпонентних розчинах в присутності комплексу нецукрів, як тих, що надійшли в складі дифузійного соку, так і тих, що утворились уже на технологічному верстаті заводу. Formation of white sugar quality indicators depends primarily on as a raw material (sugar beet), which in turn significantly affect the course processes of extraction, juice purification offices and at the station crystallization. Feature of obtaining sugar from beet raw materials are leaking processes in multicomponent solutions in the presence of complex netsukriv as those received as part juice and those from already at the technological machine factory.Документ Дослідження технологій розділення полімерних матеріалів методом флотації(2014) Василькова, Софія; Захаревич, Валерій Болеславович; Юхно, Михайло ІвановичПісля проведених багаторазових досліджень можна відзначити, що розділення полімерних матеріалів, а саме ПП, ПЕВЩ, ПЕТ, методом флотації цілком можливе для використання в промисловій переробці використаної упаковки. Following the multiple studies may be noted that the separation of polymers, namely PP, HDPE, PET, by flotation quite possible for use in industrial processing of used packaging.Документ Дослідження міцності зварних швів в полімерних пакетах(2014) Василькова, Софія; Захаревич, Валерій Болеславович; Мироненко, Світлана МихайлівнаПакети з полімерних матеріалів являються одними із найбільш розповсюджених видів упаковки. Головними перевагами такої упаковки є незначна вага і низька вартість. Packets of polymeric materials are among the most common types of packaging. The main advantage of this package is a small weight and low cost.Документ Інноваційні технології у створенні нового покоління пакувальних машин(2013) Гавва, Олександр Миколайович; Захаревич, Валерій Болеславович; Кохан, Олена ОлександрівнаВ статті наведені основні тенденції розвитку пакувального обладнання. Наведена структура пакувальних машин та основні вимоги до сучасного обладнання. Визначені етапи модульного проектування з врахуванням принципів мехатроніки.Документ Удосконалення процесу формування і розформування штабеля мішків із цукром(2012) Бородавка, Я. С.; Захаревич, Валерій Болеславович; Мироненко, Світлана МихайлівнаЗ врахуванням властивостей мішка з цукром-піском, проведенідослідження, які дозволили визначити раціональні конструктивні параметри механізмів для захвату мішка, що дозволило розробити спеціальні конструкції механізмів захвату для перенесення і укладання заповненого цукром–піском мішка в штабель. The Organized studies on determination rational parameter mechanism for seizure and displacement with provision for characteristic jute bagand from PP of the film. This has allowed to develop in principal new mechanism for shaping the pile from bag with sugar, protected by patent.