Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Новий вид морозива молочно-овочевого
    (2012) Згурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    На кафедрі технології молока і молочних продуктів НУХТ проведено комплексні дослідження для розроблення технології морозива молочно-гарбузового, а також вивчено його функціонально-технологічні властивості. The department of technology of milk and milk products NUFT conducted comprehensive research to develop technologies milky cream of pumpkin and studied its functional and technological properties.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу фризерування морозива молочного з продуктами перероблення гарбуза
    (2014) Згурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Характерним показником якості морозива є збитість, тобто насиченість його повітрям у вигляді повітряних бульбашок, виражена у відсотках. Окрім збитості кремоподібну консистенцію морозива формує й дисперсність повітряної фази. Надання морозиву кремоподібної консистенції та збільшення його об'єму відбувається при фризеруванні. A typical indicator of quality ice cream is zbytist, ie its saturation air in the form of air bubbles, expressed as a percentage. In addition zbytosti creamy consistency of ice forms and dispersion of air phase. Providing ice cream creamy texture and increasing its volume is at fryzeruvanni.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво морозива з використанням натуральних харчосмакових наповнювачів
    (2014) Згурський, Андрій Володимирович; Згурська, Т. І.
    З метою отримання нових композиційних продуктів сучасні тенденції розвитку вітчизняної харчової промисловості передбачають раціональне використання всіх видів сировини. При цьому найактуальнішим направленням розвитку є розроблення технологій на основі використання виключно натуральної сировини. Перспективним у створенні таких продуктів є поєднання молочної і рослинної сировини. In order to obtain new composite product development tendencies domestic food industry providing sustainable use of all types raw materials. This is the most urgent referral of developing technologies through the use of natural raw materials. Promising to create such product is a combination of milk and herbal products.