Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення(2023) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Назар, Мар’яна Ігорівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПоказано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукціїДокумент Обгрунтування передумов створення та переваг міні - виробництв при закладах ресторанного господарства(2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаСучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include quality ratio, material costs and a positive effect in a particular manifestation of it. These changes are reflected in the food and restaurant business.