Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Новітні підходи до виготовлення житньо-пшеничних виробів у закладах ресторанного господарства(2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаСучасні тенденції розвитку харчової промисловості та ресторанного господарства виявляють тенденції до поєднання задля розширення асортименту послуг та продукції. Одним із таких прикладів є виробництво хлібних виробів в умовах міні-пекарень або борошняного цеху підприємства ресторанного господарства. Зазвичай виробник надає перевагу продукції на основі пшеничного борошна, а вироби з житнім борошном є рідкими представниками такого виробництва. Це пов’язано зі складністю і довготривалістю технологічного процесу, що обґрунтовано фізичними та біохімічними характеристиками основної сировини. Тим не менш, хлібні вироби на основі житнього борошна є важливим складником харчового раціону, оскільки мають більшу біологічну цінність, у порівнянні з традиційними пшеничними виробами. Modern trends in the food industry and restaurants tend to mix to expand the range of services and products. One such example is the production of cereal products in mini-bakeries or flour shop restaurant business. Typically, the manufacturer prefers products from wheat flour and rye flour products made are rare representatives of the production. This is due to the complexity and long duration of the process that reasonably physical and biochemical characteristics of the main raw material. However, grain products based on rye flour is an important component of the diet, because they have greater biological value than traditional wheat products.Документ Розвиток міні-підприємств, як структурного підрозділу закладів ресторанного господарства та нового типу підприємств харчування(2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Іванов, Тарас Васильович; Макаров, Максим АндрійовичПід впливом сучасного темпу життя відбуваються динамічні зміни у всіх галузях життя. В першу чергу ці зміни пов’язані з тим фактором, що сучасна людина прагне за короткий проміжок часу отримати максимальний результат, до комплексного розуміння якого включають співвідношення якості, матеріальних затрат та позитивного ефекту у тому чи іншому його прояві. Ці зміни мають своє відображення і в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Беззаперечним є факт зменшення необхідності організації та створення харчових підприємств великої потужності через їх обмеженість у варіюванні технологічних параметрів для швидкого адаптування до нових технологічних підходів. Це, окрім інших факторів, є однією з причин їх нерентабельності. Under the influence of the modern pace of life there are dynamic changes in all spheres of life. First of all, these changes are related to factors that modern man seeks a short time to get maximum results, to a comprehensive understanding of which include value quality, material costs and a positive effect in particular its manifestation. These changes are reflected in the food and restaurant business. It is doubtless fact reduce the need of food and the creation of large power companies because of their limited variation in process parameters to quickly adapt to new technological approaches. This, among other factors, is one of the reasons for their nerentabelnosti.Документ Шляхи удосконалення технології хліба з використанням житнього борошна для закладів ресторанного господарства(2014) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЖитньо-пшеничний хліб користується великим попитом у населення. Вживання такого хліба позитивно впливає на обмін речовин в організмі, допомагає попередити низку захворювань, його доцільно використовувати у дієтичному харчуванні. Проте через особливості білково-протеїназного та вуглеводно-амілазного комплексів житнього борошна технологія виготовлення хліба з ним тривала й складна.Документ Інноваційні підходи до створення нових хлібних виробів для закладів ресторанного господарства(2014) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗважаючи на постійну динаміку розвитку сучасного суспільства, його потреб та вимог, виникає необхідність удосконалення традиційних технологій виготовлення харчових продуктів. Так, спостерігається рух до об'єднання галузей, наприклад на базі ресторанного господарства розвиваються міні-технології харчових виробництв. Але ця тенденція вимагає певних корективів у технологічному процесі. Традиційні технології є економічно затратними, довготривалими та вимагають значної виробничої площі та кількості устаткування. Тому при розробці прискореної технології необхідно враховувати оптимізацію технологічного процесу зі зменшенням собівартості, скороченням часу та кількості необхідного устаткування. Given the ongoing dynamics of modern society and its needs requirements, there is a need to improve the traditional manufacturing techniques of food. Yes, there is a movement to unite industries such as restaurants based mini developing technology of food production. But this trend requires some adjustments in the process. Traditional technologies are cost effective, long lasting and require significant production area and number of equipment. Therefore, the development of accelerated technology necessary to consider the optimization of the process with a reduction in cost reduction of the duration and amount of required equipment.