Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу екстракції топінамбура при кипінні під вакуумом
    (2014) Гончар, Юлія; Калітка, Валентина; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
    У результаті дослідження екстракції топінамбура під час кипіння під розрідженням визначено такі раціональні технологічні режими: температура — 50...60 °С, тривалість — 30...45 хв, гідромодуль - 1,5...2,0. За таких умов вихід інуліну становить понад 70 % від початкового вмісту. The study of extraction artichoke boiling under watering, the following rational technological conditions: temperature - 50 ... 60 ° C, duration - 30 ... 45 min hydraulic - 1.5 ... 2.0. Under these conditions, the output of inulin is more than 70% of the original content.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження теплових процесів отримання сухого екстракту топінамбура
    (2014) Калітка, Валентина; Гончар, Юлія; Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович
    В роботі розглянуті технологію отримання сухого екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів екстрагування топінамбура під вакуумом та сушіння екстракту топінамбура на розпилювальній сушарці.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу сушіння екстракту топінамбура
    (2014) Калітка, Валентина; Гончар, Юлія; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуті технологію отримання сухого екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів сушіння екстракту топінамбура. In the article the technology of dry extract of artichoke. The basic results of studies with different technological modes of artichoke dry extract.