Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Основні цінності філософії Людвіга Фейєрбаха(2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Кітов, Микола ГригоровичПочаток третього тисячоліття пов’язаний з наростанням відчуження і роз’єднаності між індивідами і групами, зростанням споживчих інтенцій людини, коли вона стає в один ряд з споживаними товарами та послугами. У даній ситуації актуального значення набувають ідеї Л. Фейєрбаха про цінність людини, про цінність спілкування, любові і «природної релігії». The beginning of the third millennium is associated with the growing alienation and disconnection between individuals and groups, consumer intentions man that is on par with the consumed goods and services. In this situation, the actual importance Feuerbach ideas about the value of human communication about the value of love and "natural religion".Документ Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів(2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичВ Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.Документ Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печива(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичУ роботі досліджено вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the influence raw materials containing carotene on storage time of dough and cookies compared with control.Документ Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина ЛьвівнаПри розробленні рецептур виробів функціонального призначення основну увагу слід приділяти зниженню їхньої енергетичної цінності та збільшенню вмісту в них таких біологічно активних речовин як харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини, але разом зі збільшенням цих речовин, показники органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні повинні бути не гірші ніж у контролю. When developing products recipes functional purpose, the focus should be paid to reduce their energy value and increased content of biologically active substances such as dietary fiber, vitamins, minerals, but with increasing these substances, organoleptic parameters, physico-chemical and structural and mechanical need be no worse than the control.Документ Кондитерські вироби, збагачені харчовими волокнами(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гаврик, А. В.; Доценко, Віктор ФедоровичКондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.Документ Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива(2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина ЛьвівнаУ роботі досліджено фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the physicochemical and structural and mechanical properties of dough and cookies compared with control.