Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Визначення терміну придатності харчових продуктів
    (2015) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Існує багато математичних моделей прогнозування стану системи, які мають безпосереднє відношення до прогнозування якості харчових продуктів і оптимізації різноманітних процесів харчових виробництв. Кожна з них має свої можливості та обмеження і вимагає для інтерпретації і використання відповідного рівня знань та навичок. Більшість моделей отримані на основі аналізу експериментальних даних, коли в основу покладено рівняння регресії, апроксимації функції або системи алгебраїчних рівнянь. There are many mathematical models predicting the state of the system that are directly related to food quality forecasting and optimization of various processes of food production. Each of them has its own capabilities and limitations and requires interpretation and use of relevant knowledge and skills. Most models derived from the experimental results when based on regression equations approximating function or system of algebraic equations.
  • Ескіз
    Документ
    Оціночні характеристики систем опалення
    (2014) Береза, Вікторія Валентинівна; Коваль, Ольга Андріївна
    Згідно зі статистичними даними Україна є енергодефіцитною країною, яка свої потреби в первинних енергоресурсах задовольняє за рахунок власного виробництва лише на 45%, причому в паливно-енергетичному балансі домінує природний газ, частка якого складає до 41%. Проблема неефективного, нераціонального споживання палива та енергії в останні роки є основним питанням виживання та подальшого розвитку готельного бізнесу в Україні. According to statistics enerhodefitsytnoyu Ukraine is a country that their primary energy needs satisfied by domestic production only 45%, and in the energy balance is dominated by natural gas, whose share is 41%. The problem of inefficient, wasteful fuel and energy in recent years is a major issue and survival further development of hotel business in Ukraine.