Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості технології масляної пасти пониженої жирності з гепатопротекторними властивостями(2014) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблено рецептуру і технологію масляної пасти, з гепатопротекторними властивостями, одним з компонентів якої є концентрат сироваткових білків. Developed formulation and technology of oil pasta with hepatoprotective properties, one component of which is whey protein concentrate.Документ Дослідження процесу водопоглинання концентратом сироваткових білків та мікроструктури його розчину(2014) Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій АнатолійовичВивчали мікроструктуру розчину сироваткових білків. Whey protein solution microstructure was studied.Документ Дослідження впливу комплексу рослинно-білкових добавок гепатопротекторного призначення на органолептику, структуру та консистенцію масляної пасти(2014) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами була розроблена експериментальна, полікомпонентна рецептура масляної пасти з гепатопротекторними властивостями. We have developed an experimental multicomponent butter pasta recipe with hepatoprotective properties.Документ Функціональні властивості інуліну(2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаЗроблено огляд профілактичних властивостей інуліну. It was made the review of inulin functional properties.Документ Гепатопротекторні властивості сироваткових білків(2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаЗроблений огляд гепатопротекторних властивостей сироваткових білків. It was made a review of whey protein hepatoprotective properties.Документ Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти(2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.