Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив модифікованих крохмалів на швидкість прогріву бісквітних тістових мас
    (2014) Стрілець, Ірина Петрівна; Корецька, Ірина Львівна
    Проведені дослідження показали, що використання даних модифікованих крохмалів позитивно впливає на процес випікання бісквітних напівфабрикатів, що можна пояснити зміною стану вільної та зв'язаної вологи в тісті. Studies have shown that the use of modified starches data has a positive effect on the process of baking biscuit half-finished products can be explained by a change in the state of free and bound water in the dough.
  • Ескіз
    Документ
    Використання структуроутворювачів у десертах пінної структури
    (2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна
    Розглянуто основні структуроутворюючі компоненти в десертах пінної структури. Зазначено вплив рецептурних компонентів на органолептичні показники якості готового продукту. The main structured components in creating foam desserts have been viewed. The influence of components on the organoleptic indexes of quality of the finished product has been viewed.