Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру
    (2020) Юрченко, Дарина Юріївна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина Львівна
    В роботі доведено доцільність використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему
    (2018) Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина Львівна
    Пріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.
  • Ескіз
    Документ
    Масляний крем зниженої калорійності
    (2018) Бережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина Львівна
    Використання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter cream