Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру(2020) Юрченко, Дарина Юріївна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі доведено доцільність використання рослинної сировини в технології начинок з кисломолочного сиру.Документ Шляхи покращення класичної рецептури вершкового крему(2018) Філіппова, Альона Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Юрченко, Д. А.; Корецька, Ірина ЛьвівнаПріоритетним напрямком стало створення нового асортименту кремів з використанням рослинної сировини, зокрема обліпихи.Документ Масляний крем зниженої калорійності(2018) Бережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина ЛьвівнаВикористання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter cream