Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ «Ресторан майбутнього» - унікальна ідея для бізнесу(2013) Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна«Ресторан майбутнього» - це сукупність інноваційних технологій та власних креативних думок, за допомогою яких можна створити нове, нетрадиційне, цікаве й популярне місце для відпочинку. "Restaurant of the Future" - a combination of innovative technologies and their creative ideas, with which you can create a new, unconventional, interesting and popular place for recreation.Документ Особливості організації обслуговування в еко-готелях(2015) Кравченко, Антоніна Іванівна; Басюк, Дарія ІванівнаДана система еко-готелів не повністю автоматизована, графік економного використання енергії будується вручну, виходячи з зовнішніх умов. І це зовсім не потребує додаткового персоналу, тільки знань і досвіду. Слід відмітити, що економія була отримана, не дивлячись на підключення додаткового електро-споживчого обладнання. This eco-hotel is not fully automated schedule economical use of energy is built by hand based on external conditions. And it does not require additional personnel only knowledge and experience. Note that saving was obtained, despite the connection of additional electrical consumer equipment.Документ Тімбілдінг як дієва складова мотивації персоналу на підприємстві ГРГ(2014) Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаКерівникам підприємств ГРГ доводиться докладати чимало енергії і витрачати дорогоцінний час на те, щоб об'єднати трудовий колектив у єдину команду та мотивувати її на досягнення високих результатів. Адже від того, яка атмосфера панує в колективі буде безпосередньо залежати успішність функціонування чи то готелю, чи то ресторану, а отже й закладу в цілому. Kerіvnikam of companies GnRH brought dokladati Chima energії i vitrachati dorogotsіnny hour for those dwellers ob'єdnati labor collective of the team that have єdinu motivuvati її on dosyagnennya rezultatіv temple. Aje od of yak atmosphere panuє in kolektivі Buda bezposeredno zalezhati uspіshnіst funktsіonuvannya that Gothel chi, chi is the restaurant and otzhe second mortgages in tsіlomu.Документ Еко-готелі як спосіб вигідного бізнесу(2014) Кравченко, Антоніна Іванівна; Басюк, Дарія ІванівнаВпровадження в готелях інноваційних технології має на меті декілька цілей -збереження часу, грошей, енергії. Недивно, що шлях до них лежить через використання природної енергії.