Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    «Ресторан майбутнього» - унікальна ідея для бізнесу
    (2013) Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    «Ресторан майбутнього» - це сукупність інноваційних технологій та власних креативних думок, за допомогою яких можна створити нове, нетрадиційне, цікаве й популярне місце для відпочинку. "Restaurant of the Future" - a combination of innovative technologies and their creative ideas, with which you can create a new, unconventional, interesting and popular place for recreation.
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючі будівельні форми готелів
    (2015) Кравченко, Антоніна Іванівна; Коваль, Ольга Андріївна
    Проект енергоефективного будинку - результат рішення багатьох задач різного змісту: функціональних, інженерних, конструктивних, економічних, художніх та ін., які найбільше відповідають меті мінімізації витрат енергії на забезпечення комфортного мікроклімату. За формою будівель найбільш поширеними є прямокутні паралелепіпеди з основою квадрат, прямокутник.
  • Ескіз
    Документ
    «Енергозберігаючі кишені» як засіб безпеки та збереження енергоресурсів у готелях
    (2015) Кравченко, Антоніна Іванівна; Антоненко, Артем Васильович; Дзюндзя, О. В.
    Технології в галузі гостинності розвиваються дуже стрімко, така тенденція спостерігається у зв’язку з тим, що перед підприємствами готельного господарства поставлено завдання: запросити більше відвідувачів і зробити їх постійними гостями. Здійснити це без інноваційних рішень абсолютно неможливо. Модернізація технологій в готельному господарстві дає позитивні результати -раціональне використання часу та енергії, що безпосередньо впливає на збереження коштів готелів.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості організації обслуговування в еко-готелях
    (2015) Кравченко, Антоніна Іванівна; Басюк, Дарія Іванівна
    Дана система еко-готелів не повністю автоматизована, графік економного використання енергії будується вручну, виходячи з зовнішніх умов. І це зовсім не потребує додаткового персоналу, тільки знань і досвіду. Слід відмітити, що економія була отримана, не дивлячись на підключення додаткового електро-споживчого обладнання. This eco-hotel is not fully automated schedule economical use of energy is built by hand based on external conditions. And it does not require additional personnel only knowledge and experience. Note that saving was obtained, despite the connection of additional electrical consumer equipment.
  • Ескіз
    Документ
    Роль психологічної моделі мерчандайзингу ресторанних послуг
    (2014) Кравченко, Антоніна Іванівна; Гуліда, Денис О.
    Сучасний ресторанний бізнес в Україні розвивається бурхливими темпами. Зростає добробут людей і тим самим зростає потреба в задоволенні не тільки фізіологічних потреб (втамування голоду), а й потреба в естетичному оформленні їжі, у високому рівні обслуговування, морально-психологічному задоволенні. Modern restaurant business in Ukraine is developing rapidly. Grows well-being and thereby increases the need to satisfy not only physiological needs (hunger quenching), but also the need for aesthetic design of food, the high level of service, moral and psychological satisfaction.
  • Ескіз
    Документ
    Тімбілдінг як дієва складова мотивації персоналу на підприємстві ГРГ
    (2014) Кравченко, Антоніна Іванівна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Керівникам підприємств ГРГ доводиться докладати чимало енергії і витрачати дорогоцінний час на те, щоб об'єднати трудовий колектив у єдину команду та мотивувати її на досягнення високих результатів. Адже від того, яка атмосфера панує в колективі буде безпосередньо залежати успішність функціонування чи то готелю, чи то ресторану, а отже й закладу в цілому. Kerіvnikam of companies GnRH brought dokladati Chima energії i vitrachati dorogotsіnny hour for those dwellers ob'єdnati labor collective of the team that have єdinu motivuvati її on dosyagnennya rezultatіv temple. Aje od of yak atmosphere panuє in kolektivі Buda bezposeredno zalezhati uspіshnіst funktsіonuvannya that Gothel chi, chi is the restaurant and otzhe second mortgages in tsіlomu.
  • Ескіз
    Документ
    Еко-готелі як спосіб вигідного бізнесу
    (2014) Кравченко, Антоніна Іванівна; Басюк, Дарія Іванівна
    Впровадження в готелях інноваційних технології має на меті декілька цілей -збереження часу, грошей, енергії. Недивно, що шлях до них лежить через використання природної енергії.