Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Ультрафільтраційне очищення соку із цукрових буряків
    (2014) Сизоненко, Оксана Іванівна; Тарасенко, Юлія; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Карпович, Інна Віталіївна
    Активне застосування мембранних процесів в харчовій промисловості зв'язане з можливістю розділяти розчини на молекулярному рівні, зберігає при цьому всі цінні компоненти. Active use of membrane processes in the food industry associated with the ability to share solutions at the molecular level, retains all the valuable components.
  • Ескіз
    Документ
    Використання вторинних продуктів переробки винограду під час розробки інноваційних технологій кондитерських виробів
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
  • Ескіз
    Документ
    Використання продуктів переробки винограду як сировини для збагачення цукерок для дітей
    (2013) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
    Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
  • Ескіз
    Документ
    Використання пектинового концентрату у виробництві фруктових наповнювачів
    (2007) Бандуренко, Галина Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Трушина, О. М.
    Наведені спроби створення сучасних фруктових наповнювачів.